Over ons

De wondere wereld van dans

Dans is heel belangrijk in de ontwikkeling van een kind. Kinderen leren grote en kleine bewegingen uitvoeren, zich uitdrukken, sociaal contact leggen, hun persoonlijkheid naar voor brengen, creatief zijn, vertrouwen in zichzelf, gevoelens te uiten, zich inleven,…

Bij dansstudio ‘Step’ kunnen alle kinderen de wondere wereld van dans ontdekken, en dit op hun eigen ontwikkelingsniveau. Hierdoor wordt er gezorgd voor een goede basis in dans. 

De danslessen zijn onder leiding van Lise Pieck en Yana Vanmelder

Oprichtster van Dansstudio Step

Lise Pieck

“Dans groeide uit tot een groot deel van mijn leven, een echte passie. Tot op de dag van vandaag geniet ik nog enorm van dans, in al zijn facetten. De bewegingen, vrijheid, expressie, ontspanning, uitdagingen, emoties,… Naast dans, heb ik ook een enorme liefde voor kinderen en wil mijn danspassie dan ook graag delen met hen.”

Opleidingen:

  • Bachelor kleuteronderwijs
  • Bachelor-na-bachelor buitengewoon onderwijs
  • Postgraduaat autisme
  • Postgraduaat instructor dans
  • Opleidingsdagen danskant
Dansjuf bij Dansstudio Step

Yana Vanmelder

“Al vanaf kinds af aan voelde ik een enorme passie voor dansen.  Als sportieve bezige bij heb ik allerlei sporten beoefend maar de liefde voor dansen bleef de grootste. Ik kon maar niet genoeg krijgen van dansen en ging zo steeds meer en meer verschillende dansstijlen beoefenen. Ik heb vooral ervaring met Zumba en Urban Dance (Ragga, streetdance, showdance). Nu gaat er geen dag voorbij zonder dat ik toch eventjes heb gedanst.  Ik kijk er naar uit om mijn liefde voor dansen te kunnen delen.”

Opleidingen:

  • Bachelor kleuteronderwijs
  • Bachelor-na-bachelor buitengewoon onderwijs
Hulpjuf bij Dansstudio Step

Anne Ten Haaf

Anne danst al van kinds af bij Dansstudio Step en heeft ervaring in hip-hop en moderne dans. Door de jaren is het gaan kriebelen om ook dansles te geven.
Anne is juf in opleiding en je zal haar dan ook vaak samen zien les geven aan de teendancers bij juf Lise. Ze zal ook de wedstrijdgroep mee begeleiden.